Att studenter är en målgrupp där många dricker kaffe är en vanlig syn. Många studenter dricker kaffet för att vara pigga och kunna följa med på föreläsningar och kurser utan att råka slumra till med igenstängda ögon och koncentrationsbortfall.

Andra studenter kanske enbart dricker kaffet för att de tycker om drycken men har inget egentligt syfte med drycken utan vill bara njuta av doften och smaken.

För att vårt varumärke ska bli ännu mer populärt erbjuder vi gratis termosmuggar till studenter som studerar på hel- eller deltid på någon av landets Universitet.

Vi är stolta över våra produkter och kan gå i god för att våra termosmuggar är fantastiska!

Dels så går de att diska i diskmaskin vilket är ovanligt för termosmuggar och dels är de mer hållbara än andra termosmuggar.

Muggarna finns även i olika storlekar där den största termosmuggen i vårt sortiment skulle kunna jämföras med en klassisk termos vilket gör att fler än en person kan nyttja denna mugg.

I den termosmuggen ingår även en extra inbyggd mugg runtom som ett skal där den lätt träs av för att kunna drickas ur. Den sitter fast med lätta knäppen över toppen på termosmuggen. Smart, smidigt och platssparande i väskan.

För barn finns såklart mindre storlekar att beställa. Barn dricker ju markant mindre än vuxna så därför finns termosmuggar i små storlekar också.

Att kunna ha sitt eget tryck på termosmuggen är värdefullt för företag om de vill satsa ordentligt på att synas för omvärlden.

Ett företag med dess logga på termosmuggar att dela ut till studerande på landets universitet är smart.

En liten gärning får oss människor att minnas de stora sakerna. Ett ordspråk som stämmer in på detta.

Den lilla gärningen kan vara att dela ut termosmuggar med företagets logga på till studenter som leder till minnet av det stora där företagsnamnet sprids och allmänheten beställer produkter och varor från det företaget.