Att vilja ha en stilren inredning till kontoret är för många företag viktigt. Om ett företag vill framstå som en modern och professionell arbetsplats kan en liten detalj ha stor inverkan på det.

Har man exempelvis i ett personalkök många olika koppar eller glas blir det genast en syn av att det är en arbetsplats utan ordning.

Det nämnda kan jämföras med om man som privatperson skulle göra en dukning för gäster med alla olika tallrikar och glas man äger istället för att göra en fin, klassisk dukning med likadana fat och glas som ger ett helt annat intryck.

Vill man som företag gå ut med ett bra intryck för sin arbetsplats kanske det är dags att se över interiör i köket? Man kanske ska satsa på ett helhetsintryck med likadana koppar och glas som medför en syn av ordning och reda istället för något som kan likna total röra. Kanske till och med utöka med termosmuggar?

Vi erbjuder termosmuggar med egen företagslogga eller tryck att ha på muggarna. Detta skulle betyda att företaget kunde synas mer offentligt utanför kontoret då man oftast har dessa muggar i syfte att ta med sig drycken när man är på resande fot. Därmed skulle omgivningen till slut känna igen företagstrycket eller loggan på termosmuggen och få vetskap om vem som äger den.

Varför inte göra en beställning att ge bort till sin personal i gåva, exempelvis vid jul. Eller att ha ett lager av dessa termosmuggar för att kunna dela ut vid föreläsningar eller kundbesök.

Om företaget exempelvis arbetar med kunder som är intresserade av att köpa något av företagets produkter kan en termosmugg i gåva göra kunden mer villig att handla.

Vi tillhandahåller alla olika slags termosmuggar för dig eller ditt företag/kontor och tillmötesgår alla önskemål om logga eller tryck på muggarna. Vi har även olika storlekar utefter kundens tycke.