När man ska iväg ett helt sällskap eller hela familjen, hur vill man då packa? Jo, man vill packa lätt och smidigt. Speciellt om det är en utflykt där man måste gå en bit och bära sina saker man har med sig. Åker man med mindre barn önskar man definitivt att ha en lätt packning då de kan ha en förmåga att inte frivilligt vilja bära packningen för länge.

Därför är våra termosmuggar en superbra lösning. Dessa håller värmen på drycken i flera timmar och tar mindre plats i väskan. De är dessutom okrossbara och stöttåliga vilket gör dessa muggar optimala för utflykten.

Att man dessutom kan få dessa muggar med helt eget tryck eller motiv på gör dessa ännu mer personliga och fantastiska. Speciellt barn kan tyckas ha en förkärlek för saker med favoritbilden på.

Föreningar skulle kunna köpa in dessa för billig peng då vi har rabatter för föreningar, klubbar och idrottslag. Vi tycker att de som är i behov av våra termosmuggar ska kunna köpa dessa i valfritt antal utan att bli ruinerade.

Exempelvis scoutkårer som ofta och mycket är ute på olika hajker passar våra termosmuggar perfekt för. Grupperna vid dessa tillfällen är ofta stora och då om någonsin kan våra termosmuggar vara välbehövliga. Att dessutom kunna erbjuda scoutkårerna sin egen kårs logga är uppskattat.

Tänk att som ung scout få äga sin egen scoutmugg med logga och kanske till och med sitt eget namn på! Det är stort för de yngre i scoutkårer vill vi lova.

Våra termosmuggar är perfekta för tillfällen som hajker då scouter alltid går mer eller mindre långa sträckor med packning och då behövs kanske mer plats för annat än termos. Därför är våra termosmuggar perfekta eftersom vi tillhandahåller olika storlekar för olika ändamål. Vi har exempelvis termosmuggar som kallas för “Picknick-muggen”. Den är i en lite mindre storlek men rymmer ändå mycket dryck.