I samhället finns det många olika slags föreningar och idrottsklubbar. Alla dessa har oftast en egen kassa som nästintill alltid har ett behov av att fyllas på. Vad vore inte då en bra lösning till detta genom att sälja någon av våra termosmuggar med självvalt tryck på? Kanske föreningens eller idrottsklubbens egen logga?

Att exempelvis låta en idrottsklubbs medlemmar få äga en egen termosmugg med lagets logga på skapar en gemenskap och unga spelare kanske får en större känsla av sammanhållning.

Att sälja våra termosmuggar är en lyckad idé för att tjäna pengar till föreningens eller klubbens kassa.

Att sälja termosmuggar med eget självvalt tryck på inom klubbar och föreningar är också ett smart sätt att synas på för omgivningen. Kanske kan detta medföra att man blir mer känd och kanske lättare kan locka sponsorer till sin idrottsklubb och lag.

Dessa termosmuggar är även perfekta för publik som tittar på ett idrottslag i exempelvis fotboll där det alltid är utomhus. Muggarna håller din dryck varm länge så att den kan avnjutas under hela matchen.

Kanske vill man som publik även ha mer dryck än en kopp? Vad göra då? Flera termosmuggar med sig? Nej, vi har även storleken på termosmuggar som en termos som rymmer dryck till fler än en person. Dessa går också att få med kanske lagets eller föreningens valda tryck eller logga på. Inga önskemål från våra kunder är omöjliga. Vi tillmötesgår er kunder till fullo.

Och beställer man en sådan termosmugg ingår det en extra mugg i beställningen. Denna extra mugg sitter fast uppe på och kan lätt tas av för att drickas ur.

Alla våra termosmuggar är populära just för att man som kund kan få sin alldeles egen mugg med eget motiv på. Och dessa muggar är en toppenidé att även ge bort som gåva eller present.

Så välkomna att beställa!