Många människor älskar kaffe. Det dricks väldigt mycket av drycken överallt.

Men kanske är man ibland sugen på sitt eget kaffe hemifrån, vad gör man då? Man kan knappast släpa med sig sin bryggare eller kaffemaskin till offentlig plats.

Svaret är busenkelt. Man gör helt sonika sitt älskade kaffe hemma och häller upp i en fantastisk, egen, personlig termosmugg. Självklart har muggen eget tryck som du valt. Hur låter det? Osannolikt?

Det är det inte, vi har allt inom termosmuggar med helt egna valda tryck på för dig.

Våra termosmuggar gäller så klart inte bara för kaffe. Många vill hellre dricka te eller något annat varmt och naturligtvis går det att ha med sig sådan dryck i dessa muggar. Våra termosmuggar håller drycken varm i flera timmar och kan lätt rengöras då de tål att diskas i diskmaskin.

Priser för våra termosmuggar kan vi hålla nere då vi arbetar nära våra leverantörer och har inga mellanhänder. Därför genomförs din beställning omgående och har korta leveranstider.

Varför inte införskaffa en personlig termosmugg till dig själv eller till någon i present? Detta är den perfekta gåvan till någon som ofta befinner sig på resande fot eller ständigt är på språng och kanske önskar ha sitt eget kaffe istället för att köpa drycken ute någonstans.

Alla våra termosmuggar har hållbart material inuti och är så klart rostfria. Vi strävar efter att alltid göra våra kunder nöjda och skickar därför alltid med ett frågeformulär med den beställda varan så att kunder kan fylla i och skicka tillbaka med medföljande frankerat kuvert.

Utan våra kunder är vi inget så därför är en enda missnöjd kund alldeles för många.

Att ge bort en termosmugg till barn är också en toppenbra idé! Förvisso dricker inte barn kaffe eller te men andra varma drycker går naturligtvis också bra att förvara i muggarna.

Vi vill att våra kunder ska kunna dricka sin dryck varm, både inomhus och utomhus. Ingen beställning är omöjlig!