Alla behöver vi ladda våra batterier inför kommande projekt och prestationer. Och varför inte göra det med sitt eget goda bryggda kaffe hemifrån? Eller för all del kanske te? Eller annan varm dryck man önskar ha med sig.

För att göra det möjligt finns våra fantastiska termosmuggar till förfogande. Vi erbjuder att själv kunna välja eget tryck eller motiv på muggarna och det om något gör ju att drycken smakar ännu bättre.

Om man till exempel är på väg i sitt arbete till ett kundmöte eller presentation av något slag kanske man känner behovet av att prestera bra. Att då kunna ha möjlighet att få med sig kaffet för att kunna avnjuta är väl toppen! Att då även få se professionell ut vid träff med någon kund eller på en presentation genom att ha sin dryck i en snygg, stilren och modern termosmugg är ju inte fel. Många köper kaffe på språng och kommer med en tråkig, färglös och totalt värdelös kaffemugg i papper med lock på som kanske fungerar för stunden men hur gott är det att dricka ur en sådan mugg?

Våra termosmuggar är av hög kvalitet och håller både värmen och smaken på din dryck i flera timmar. De är av okrossbart material och tål maskindisk. Kan det bli bättre? Ja, om du representerar ett företag vid kundmötet eller presentationen kan du faktiskt göra bra marknadsföring för det genom en termosmugg med just företagets logga eller tryck på.

Bara det medför kanske att just den kunden du träffar blir mer lockad av att anlita ditt företags tjänster eller köp av produkter beroende på vilket företag som representeras.

Man vill aldrig dricka en varm dryck kall och våra termosmuggar håller vad de är tillverkade för. Nämligen att stänga kylan ute och bevara värmen på drycken i den.

Så ett smart val är att köpa våra termosmuggar för att riktigt ladda dina batterier!