Interiör på en arbetsplats eller kontor kan ha stor påverkan. Alla människor får ofta en inblick i hur en plats verkar vara utifrån ett första intryck. Och vad kan då vara bättre än att ha en modern och stilren design på exempelvis ett företags kontors interiör?

Säg att ett företag har inriktning mot kök och tillbehör. På det företaget ska man kanske då vara förberedd inför första möte med kunder och ge en bild av en stilren design och ordning. Samma gäller personalens kök med interiör. Att ha porslin och glas i likadant utförande skapar en ordningsam bild av att det är en arbetsplats med just ordning och profession.

Så varför då inte utöka den ordningsamma bilden med termosmuggar till kontoret med företagets logga eller annat tryck utefter önskemål?

Vi erbjuder alla sorters termosmuggar som håller god kvalitet och har muggar för alla ändamål. Kanske driver just du ett Event-företag där personal ofta är på resande fot. Att då kunna ha med sig kaffet i en av företagets termosmuggar ser professionellt ut. Personal kan då ha kundmöten med kaffet med sig utan att riskera bilden av en verksamhet som inte har ordning. Det kan få en kund att lockas in lättare att anlita företaget till sitt kommande event.

Kanske en verksamhet som har försäljning av produkter inom kök också kan framhävas med bilden av profession genom att ha sina egna termosmuggar. Försäljare om någon genomför nästan alltid kundbesök på annat ställe än kontoret.

Eller ett café där uteserveringens säsong kan få ha en längre tid in på hösten om stället har sina egna termosmuggar? Att ha caféets logga tryckt på termosmuggarna till sina kunder skulle bli succé. På många caféer och restauranger finns förvisso infravärme för gästerna men kylan i luften får ganska fort en varm dryck i en kopp att bli kall. Och vad är då inte räddningen för detta om inte en av våra termosmuggar?

Gäster skulle uppskatta den servicen.